Kategóriák

TOP termékek

Termékajánló

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Avery Zweckform Notizio füzetek

Főkategória >Avery Zweckform Notizio füzetek

Avery Zweckform Notizio füzetekAvery Zweckform Notizio füzetek Tapasztalja meg az írás és a jegyzetelés új élményét! Az Avery Zweckform Notizio füzetekben a vonalak fehérek és nem sötétek. A sötét vonalak zavaróak, a fehérek azonban nem. Így ön a lényegre tud koncentrálni.

Főbb jellemzők:

  • nincsenek zavaró sötét vonalak
  • a szöveg könnyebben olvasható, ezáltal kíméli a szemet
  • fénymásolás vagy szkennelés után a vonalak és a háttér láthatatlanná válik

Próbálja ki ezt a különlegesen sima, 90 g-os papírból készült füzetet, melyen az írás és a jegyzetelés egy teljesen új élményt nyújt Önnek. Az Avery Zweckform Notizio jegyzetfüzetek széles körben, az élet számos területén sokoldalúan felhasználhatóak. Az Avery Zweckform Notizio füzetei számos színben, fűzött vagy spirálozott kivitelben, továbbá puha vagy kemény elő- és hátlappal is elérhetőek. Négyzethálós, vonalas A6, A5, A4-es méretben rendelhetők.

Egyes típusoknál további, az ön kényelmét szolgáló újítások:

  • áthelyezhető műanyag lap
  • praktikus lezáró szalag
  • belső zseb
  • tolltartó

Jobb olvashatóság: a világosszürke háttér és a fehér vonalazás következtében az olvasás kevésbé erőlteti meg a szemünket, a sötét vonalak nem vonják el a figyelmünket a szövegről. Kényelmes írás: a rendkívül sima 90 g-os papíron szinte ellenállás nélkül siklik a toll. Láthatatlan segédvonalak: a lefénymásolt vagy beszkennelt oldalakról a világosszürke háttér és a fehér vonalak eltűnnek, csak a lényeg - az írás látszik. Minden Avery Zweckform Notizio füzet környezetbarát, FSC tanúsítvánnyal rendelkezik, felelős erdőgazdálkodásból származó alapanyagokból készül. A papír fehérített, klórmentes.


Sorrend:


Sorrend: