Kategóriák

Szűrés

Etikett címke mérete
Etikett címke szélessége
38 mm - 210 mm
Etikett címke magassága
16 mm - 297 mm
Pályák száma
1 pályás - 5 pályás
Etikett címke színe
Etikett címke színe #2
Egy lapon található etikett címkék száma
1 darab - 65 darab
Egy csomagban/dobozban található lapok száma
10 lap - 220 lap

TOP termékek

Termékajánló

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Partnereink

Avery univerzális címkék

Főkategória >Avery etikett címkék >Avery univerzális címkék

Univerzális öntapadó etikett címke:

  • Sokoldalúan, az élet számos területén felhasználható, általános címkézési feladatok ellátására alkalmas univerzális, öntapadó etikett címke A4-es lapon.
  • A nagyfehérségű univerzális öntapadó etikett címkéken kiváló nyomtatási eredményt érhetünk el, melyek 100%-ban kompatibilisek az általánosan használt nyomtatókkal. Problémamentes (elakadásmentes) nyomtatás még a nagysebességű nyomtatókkal is.
  • A maximális hardvervédelem érekében az öntapadó etikett címke négy ragasztómentes lapszéllel rendelkezik. A négy papírmentes lapszélnek köszönhetően a nyomtatás problémamentes és a nyomtatóba nem kerül ragasztó. Így nem keletkeznek ragasztómaradványok a nyomtatóban, tehát ez által elkerülhető a címkék feltapadása a nyomtató vezetőgörgőire illetve hengereire.
  • Valamennyi általános célú etikett címke, most a korábbihoz képest 55%-kal megnövelt tapadással rendelkezik. Az etikett címkék tapadását a legkülönfélébb felületeken tesztelték.
  • Számos univerzális öntapadó etikett címke a gyors leválasztását segítő QuickPEEL™ technológiával készül. Az így készült címkék hátoldali (a címkeoszlopok közötti) függőleges perforációjának köszönhetően egy mozdulattal leszedhető egy teljes címkeoszlop széléről a hátoldali hordozóréteg. Az így szabaddá váló címkeszéleket megfogva a címkék könnyen, gyorsan leválaszthatók az ívekről.
  • Ingyenesen letölthető Avery Zweckform szoftverek állnak rendelkezésre az öntapadó etikett címkék tervezéséhez és nyomtatásához.

Sorrend:

prev
next


prev
next

Sorrend: